Golfclub de Haar

Tel. 030 677 28 60
info@gcdehaar.nl

GC De Haar over twee jaar een 18 holes baan

Medio november 2018 werd het groene licht gegeven voor de uitbreiding van Golfclub De Haar naar 18 holes. En op 20 november is daadwerkelijk begonnen met de eerste werkzaamheden. Dit betekent overigens niet dat de baan gedurende twee jaar slecht bespeelbaar is, Integendeel. De werkzaamheden zijn zo georganiseerd dat tot eind 2019 eerst de negen nieuwe holes worden gebouwd en er dus gespeeld kan worden op de ‘oude’, licht aangepaste, negen holes. Het jaar daarop worden de ‘oude’ negen holes volledig gerenoveerd en kan gespeeld worden op de nieuwe negen holes. Eind 2020 ligt er dan een volledig nieuwe, fantastische, 18 holes baan. De nieuwe baan is ontworpen door de bekende Belgische baanarchitect Bruno Steensels, die ook getekend heeft voor het ontwerp van de ‘International’ in Amsterdam en ‘De Goyer’ in Eemnes.

Golfen op De Haar betekent spelen in het Zuiderpark, onderdeel van Kasteel De Haar in Haarzuilens. De holes van deze parkbaan voeren u langs eeuwenoude en bijzondere bomen en struiken, langs prachtige zichtlijnen. GC De Haar heeft zich de afgelopen jaren al ingezet voor het herstel van het oude park, en gaat hier ook mee verder tijdens de uitbreiding.

Met een jonge en actieve golfschool, met drie jonge en ambitieuze pro’s, en moderne trainingsfaciliteiten, een sfeervol clubhuis met een goede keuken en vriendelijk en attent personeel is De Haar een club van en voor de leden. Bel ons als u vragen heeft of als u een kijkje wilt komen nemen. Ons telefoonnummer is 030 677 28 60.