Golfclub de Haar

Tel. 030 677 28 60
info@gcdehaar.nl

Golfclub De Haar over twee jaar een 18 holes baan

Medio november 2018 werd het groene licht gegeven voor de uitbreiding van Golfclub De Haar naar 18 holes. Op 20 november jl. is daadwerkelijk begonnen met de eerste werkzaamheden. Dit betekent overigens niet dat de baan gedurende twee jaar slecht bespeelbaar is. Integendeel, het werk is zo georganiseerd dat tot eind 2019 eerst de negen nieuwe holes worden aangelegd waardoor er gespeeld kan worden op de ‘oude’, licht aangepaste, negen holes. Het jaar daarop worden de ‘oude’ negen holes volledig gerenoveerd en kan er gespeeld worden op de nieuwe negen holes. Eind 2020 ligt er dan een volledig nieuwe, fantastische 18 holes baan. Onze golfbaan is ontworpen door de bekende Belgische baanarchitect Bruno Steensels, die ook getekend heeft voor het ontwerp van de ‘International’ in Amsterdam en ‘De Goyer’ in Eemnes.

Golfen op De Haar betekent spelen in het Zuiderpark, onderdeel van Kasteel De Haar in Haarzuilens. De holes van deze parkbaan voeren u langs eeuwenoude bomen en struiken en langs prachtige zichtlijnen. Golfclub De Haar heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor het herstel van het oude park. Ook tijdens de uitbreiding gaan wij hiermee verder.

Als u lid wordt kunt u kennismaken met een jonge en actieve golfschool met drie jonge ambitieuze pro’s en moderne trainingsfaciliteiten. Daarnaast beschikken wij over een sfeervol clubhuis met een prima keuken en vriendelijk en attent personeel.

Golfclub De Haar is een vereniging van en voor leden waarbij zowel de meer recreatieve als de ambitieuze competitiespeler  zich thuis voelen. Bel ons als u vragen heeft of als u een kijkje wilt komen nemen. Ons telefoonnummer is 030-677 28 60.