Gasteninformatie

Greenfeespelers met een handicap van 28 of lager zijn welkom van maandag tot en met donderdag, maar vooraf reserveren is nodig in verband met de baanbezetting. Reserveren kan alleen telefonisch bij het secretariaat tijdens kantooruren (maandag tot vrijdag tussen 09.00 en17.00 uur). Bij aankomst dient u zich voorafgaand aan uw ronde te melden bij het secretariaat. Wij vragen u wel een geldig handicapbewijs te overleggen.

Het is op De Haar de gewoonte om te starten in volgorde van de balletjes in de houder op de eerste tee. Leg dus uw balletje in de houder zodra u arriveert. Bij drukte wordt dringend verzocht een 2- of 3-bal te spelen en na 9 holes geldt het principe van ‘weven’.

De oefenfaciliteiten kunnen worden gebruikt door leden en aangemelde gasten (d.w.z. introducés van leden, sponsorkaarthouders en greenfeespelers) die voorafgaand aan hun ronde willen inslaan of oefenen. Ook de lesklanten van de pro’s kunnen tegen betaling van €12 gebruik maken van de oefenfaciliteiten (inclusief oefenballen).

De vereniging heeft een beperkt aantal handicarts beschikbaar die vooraf gereserveerd moeten worden.

Lees meer over onze greenfee tarieven

Betalen kan alleen met PIN of via bankoverschrijving.