De golfprofessionals

Ronald Brunner

Aanvankelijk was hij jong tennistalent. Rond zijn 17de ontdekte hij dat golfen ook wel heel bijzonder is. Na zijn opleiding aan  het CIOS en het Golf College Tilburg verdiepte Ronald zich  verder  in coaching en didactiek. Zoals hij zelf zegt ‘ik ben een mensen-mens. Het werken met mensen, hen coachen en stimuleren, niets geeft mij meer plezier’. Bij het golfspel gaat het immers om een confrontatie met jezelf: bij geen enkel ander spel geef je jezelf een strafslag. De psychologische en mentale componenten zijn minstens zo belangrijk als de technische; iedereen heeft daarbij een andere aanpak nodig. Juist die diversiteit trekt Ronald aan. ‘Elk individu is immers dat: een individu, met een eigen speelstijl en een eigen manier van leren.’ Ronald’s visie sluit naadloos aan bij de visie van Floris.

Ronald kwam bij De Haar werken na een aantal jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor een golfacademie in Bejing.

Telefoon: 06-49331667
ronald_brunner@hotmail.com

Jan Willem van Hoof

Speelt al van jongs af aan een heeft in verschillende nationale selecties gezeten. Aantal keer Nederlands kampioen en is ook voor het Europese team geselecteerd in een wedstrijd tegen Azië/Australië. In 2006 is hij professional geworden en in 2009 aan de opleiding tot golfleraar begonnen, die hij heeft afgerond in 2011. Hij is werkzaam geweest op golfcentrum Weesp en golfclub Anderstein en nog werkzaam op de Kennemer G&CC. En sinds april 2021 actief op De Haar.

Golf is een spel waar je jezelf goed leert kennen en moet kennen om tot goede beslissingen te komen. Wat kan ik, wat kan ik niet en wat moet ik kunnen. Dus golfen met elke keer een plan. En als je slagen niet zo goed beheerst als je graag wilt, kunnen we daar wat aan gaan doen.

Telefoon: 06-25045712
vanhoofjw@gmail.com

Ruud Bos

Ruud Bos is golfprofessional sinds 1985. Na zijn amateurperiode heeft hij zo’n 12 jaar als playing professional fulltime gespeeld, waarvan 4 jaar op de European Tour. Daarna is Ruud clubprofessional geworden en brengt zijn jarenlange internationale kennis en ervaring terug in zijn coaching en als oud nr. 1 speler van Nederland begeleidt hij zowel amateurs als professionals. Tevens heeft hij bij het NGF als nationale coach de NGF B-selectie onder zijn hoede gehad. In 2005 werd Ruud uitgenodigd deel te nemen aan het televisieprogramma De Wildcard. Dit tv-programma werd in Zuid Afrika opgenomen en was een afvalrace tussen 10 professionals. De afleveringen staan op ruudbosgolf.nl, misschien leuk om op een regenachtige dag te bekijken.

Telefoon: 06-51176678
ruudbos@xs4all.nl