Competitie

Informatie voor bezoekende teams

In de week voorafgaand aan de wedstrijd, kunnen spelers van bezoekende clubs een oefenronde spelen. Op maandagen geldt een gereduceerd tarief voor het spelen van 18 holes. Er wordt gespeeld in een 2- of 3- bal. De voorspeelregeling geldt alleen voor de 6 spelers (jeugd 4), die aan de competitiewedstrijd zullen deelnemen. Het maken van afspraken voor oefenrondes of voor het reserveren van handicarts door de captains kan maximaal drie weken van tevoren uitsluitend per mail naar info@gcdehaar.nl

In onderstaande tabel ziet u op welke dagen voorspelen mogelijk is en wat de tarieven zijn.

   NGF A en B clubsGeen A of B status
MaandagHele dag18 holes€ 50€ 60
Dinsdag t/m
Donderdag
Na 13.30 uur18 holes€ 65€ 75

GC De Haar staat open om, op basis van wederkerigheid teams bij elkaar te laten voorspelen. Hieronder vallen de volgende mogelijkheden;

  • Gesloten beurzen
  • Introductie tarief
  • Voorspeel tarief
  • Regulier greenfee tarief

Deze wederkerigheid geldt alleen als op uw club voor alle competitieteams een vergelijkbare regeling geldt. Voorbeeld: als op uw club de bezoekende competitieteams gratis mogen voorspelen, dan mag dat bij ons ook. Als op uw club alleen tegen regulier greenfee tarief voorgespeeld mag worden, dan betaalt u bij ons ook het reguliere greenfee tarief.

De op uw club geldende regeling dient vooraf afgestemd te worden met de captain van het De Haar team, deze captain geeft dit vervolgens door aan het secretariaat.

Onze gerant en zijn team staan garant voor een uitstekende culinaire verzorging. Voor uw speciale wensen aangaande de catering kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze gerant, Jeroen Jager (tel.: 06-22235983).

Vriendelijk verzoeken wij u deze informatie aan de betreffende captain(s) door te geven.

Tot slot wensen wij uw team(s) een gezellige en sportieve competitie toe.

Met vriendelijke groet,

Golfclub De Haar

Starttijden competitie 2023

Handicaptabel Heren

Handicaptabel Dames